Algemeen Nut Beogende Instelling

Onze con­gre­ga­tie is er­kend als ANBI waar­door giften af­trek­baar zijn van de be­las­ting.

Menu Zorghotel

Zorgappartementen Casa Carmeli

In juli 2016 opende de zusters Karme­lie­tes­sen de deuren van het complex Casa Carmeli met 16 zelfstandige 2 en 3 kamer seniorenwoningen. Ieder appartement is geschikt voor een of twee personen en uw huisdier mag gezellig mee.

Tevens is er een appartement beschikbaar voor senioren die na een operatie moeten aansterken of als respijtzorg met als doel de mantelzorger een adempauze te geven.

Casa Carmeli biedt een veilige en gezellige omgeving aan waar senioren zoveel mogelijk zelfstandig kunnen wonen. De thuiszorg komt langs bij bewoners die dit nodig hebben, en verder zijn de zusters in de buurt om een oogje in het zeil te houden en om te ondersteunen in de mantelzorg.

Voor meer veiligheid en bewegingsvrijheid heeft ieder appartement een personenalarm dat zowel binnen als buiten de woning werkzaam is. In dit alarm is een GPS ingebouwd, zodat de hulpverlener altijd kan zien waar de bewoner zich bevindt. Het alarm is doorgeschakeld naar een alarmcentrale die bij eventuele calamiteiten een hulpdienst kan aansturen.

In het gebouw zijn er voor de bewoners algemene ruimtes beschikbaar, zoals logeerkamers, bibliotheek, kapsalon, fysiotherapie ruimte, biljart en de ruime zonnige serre met terras.

Het landgoed van 3,5 hectare biedt genoeg wandel­gelegenheid op zowel geasfalteerde paden rond de gebouwen, als onverharde paden in het bos.

De kapel van de zusters is overdag open en nodigt uit om eens rustig te zitten en eventueel deel te nemen aan de dagelijkse mis.

Op dit moment zijn er nog appartementen vrij. Deze appartementen zijn ongeveer 50 m2 groot. Zij beschikken over een woonkamer met keukentje, slaapkamer, badkamer en inloop kast. De huurpijzen liggen tussen € 850 - € 990. Hierbij komen nog service­kosten van ongeveer € 650. Bij deze service­kosten zijn de volgende kosten ingesloten:

 

  • gas/water/licht
  • gemeentelijke belastingen
  • alarmsysteem
  • schoonmaak van de algemene ruimtes
  • afschrijving inventaris in de algemene ruimtes en tuin
  • klein onderhoud in de woning
  • bijdrage aan de bewoners­commissie
Kijkt u hier voor het huidige aanbod

 

Informatie

Wilt u meer informatie?


Fotoserie

Klik op een foto voor een uitvergroting.