Algemeen Nut Beogende Instelling

Onze con­gre­ga­tie is er­kend als ANBI waar­door giften af­trek­baar zijn van de be­las­ting.

Activiteiten

Wekelijkse agenda

U bent van harte uitgenodigd om bij ons de mis te vieren. Op doordeweekse dagen start de mis om 8.30 uur, op zaterdag en zondag om 9.00 uur. Na afloop van de mis op zondag bent u van harte welkom om met ons koffie te drinken in het witte huis.


dinsdag 27
nov
20.30 uur
TV-opnames in het klooster
De afgelopen week was het een grote drukte in het klooster. Het leven van de zusters stond even een beetje op z'n kop, maar ook het leven van vijf jonge vrouwen.


vrijdag 14
dec
17.00 uur
Roepingenweekend in stilte
Als voor­bereiding op Kerst organiseren de zusters Karme­lie­tes­sen van het Goddelijk Hart van Jezus een roepingen weekend in stilte. Tijdens dit weekend zullen we stil staan bij het mysterie van de Menswording van Jezus Christus. Er worden lezingen gegeven en verder zal de dag bestaan uit stilte en gebed.


vrijdag 04
jan
16.00 uur
Vormingsweekend voor jongeren
Paus Fransiscus heeft naar aanleiding van het seksueel misbruik door geestelijken alle gelovigen opgroepen om te bidden en te vasten als boetedoening en om eerherstel te brengen. Wij, de zusters Karme­lie­tes­sen van het Goddelijk Hart van Jezus wijden ons leven aan eerherstel. Maar wat is het eigenlijk, hoe gaat dat in z'n werk? En hoe kan ik nou iets betekenen voor zoiets groots?